Καλώς ήρθατε στο "Σπίτι της Μαγείας"!
Ευχαριστώ πάάάρα πολύ όλες τις συναδέλφους που μπαίνουν στον κόπο να μοιραστούν τις όμορφες ιδέες τους. Με βοηθάνε τόσο πολύ και με εμπνέουν! Γι'αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα για να συνεισφέρω κι εγώ με τη σειρά μου..Επίσης είναι μια ευκαιρία για τους γονείς των μαθητών μου να πάρουν μια γεύση του τί μαθαίνουμε και πώς...και για τα ίδια τα παιδάκια μου να καμαρώσουν για τα έργα τους!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πέρασε κι αυτή η μέρα...!!!


Κάθε μέρα μετά την προσευχούλα μας στην παρεούλα ένα διαφορετικό παιδί συνθέτει την σωστή ημερομηνία στο ημερολόγιό μας.Πριν όμως από αυτό, εντοπίζει την σημερινή ημέρα στο ημερολόγιο του μήνα διαγράφοντας την μόλις προηγούμενη ημέρα.
Τον Οκτώβριο παίρνοντας ως αφόρμηση το μήνυμα ''Άφησε τον άνεμο να διώξει μακριά τους φόβους σου'' κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση για τους φόβους μας.Τι φοβάστε;Για ποιο λόγο;Είναι αληθινοί οι φόβοι σας;Μπορούν να σας κάνουν στ'αλήθεια κακό;Πάμε να φυσήξουμε όλοι δυνατά και να διώξουμε μακριά από το παράθυρο (κουνώντας τα χεράκια μας) π.χ. το σκοτάδι, τους κλέφτες, τις αράχνες, τα τέρατα  κ.τ.λ.











 Πατήστε πάνω στην εικόνα για εκτύπωση,πλαστικοποιήστε και κάθε μηνα γράψτε σε ένα χαρτάκι τις σωστές ημερομηνίες και κολλήστε τες με σελοτέιπ πάνω στο ημερολόγιο.Κάθε χρόνο μπορείτε να αλλάζετε αυτό το χαρτάκι και να έχετε το ίδιο όμορφο ημερολόγιο της Susaeta!
Ευχαριστώ και πάλι Susaeta!








Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Susaeta για την άδεια που μου έδωσε να ανεβάσω το ημερολόγιό της που χρησιμοποιούμε στην τάξη μας και να το μοιραστώ μαζί σας ώστε να μπορέσετε κι εσείς αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου